De beste printerne for iPhone og Androidtelefoner

Den teknologiske fremveksten de siste 20 årene har vært enorm. I tillegg til mobiltelefoni har også tilbehøret fulgt de ulike teknologiske trendene. I flere år har det vært mulig og laste ned en applikasjon på smarttelefonen for så å skrive ut bilder og dokumenter direkte fra smarttelefonen til printer. De siste par årene har det derimot kommet flere mobile printere som har gjort prosessen betydelig lettere. Man vil kunne skrive ut bilder i høy kvalitet, men vil også ha muligheten til å skrive ut dokumenter før man f.eks. skal på et møte og har liten tid.

shutterstock_236656969Nyt bildene på en annen måte

Et godt alternativ er Polaroid Zip Mobile Printer, en fotoskriver du kan kjøpe til både iPhone og Androidenheter hos Dustin. Polaroid Zip har samme størrelse som en smarttelefon, dermed vil du kunne legge den i lommen eller plassere den i hvilken som helst veske. Koble den via Bluetooth til smarttelefonen, og den vil skrive ut vakre fargebilder i størrelser på 2×3″. Det praktiske med denne printeren er det oppladbare batteriet som har en batteritid på hele 25 bilder. Ved å bruke Polaroid Instant Zink papir vil det i tillegg være en avtakbar beskyttelsesfilm bak. Dermed ha man ha muligheten til å klistre bildene på veggen hjemme.

En praktisk printer når man har dårlig tid

En annen printer som kommer i et større format er HP Officejet 100. En praktisk printer med mange av de samme funksjonene som en printer i full størrelse. Printeren fra HP er spesielt egnet i jobbsammenheng, da den lett kan brukes til å skrive ut dokumenter når man er på farten. I tillegg til at man kan skrive ut fra smarttelefon, kan man skrive ut fra bærbar datamaskin. Printeren har et glatt og slankt design som gjør at den vil passe like godt på kontoret som i en bæreveske. Med oppløsningen på 600 x 600, vil utskriften være av en høy kvalitet.